Musikvideo

Musikvideo

Musikvideo

Förläng er låtinspelning med en kul musikvideo!

Musikvideo tar 2 timmar totalt och innebär en timme i inspelningstudion och en timme i filmstudion.

Inspelning av låten

Det första som händer är att hela gänget samlas i relaxrummet där ni tillsammans lyssnar och tränar lite på er förvalda låt.
(Senast tre dagar innan behöver vi veta vilken låt ni vill spela in) Ta mig till låtlistan.
Sedan är det dags för stjärnan att gå till vårt sångbås för inspelning. Hela gänget hänger med. Stjärnan sjunger sedan låten ett par gånger och resten av gänget får chansen att lägga kör på alla refrängerna.

Klädombyte

När låt inspelningen är klar gör vi en snabbmix på resultatet medan alla deltagare går tillbaks till relaxrummet för ombyte inför inspelningen av videon. I klädgarderoben finns det massor av coola kläder, peruker, hattar, skor och rekvisita.

Video inspelning

När alla deltagare har dressat upp spelar vi låten i filmstudion och er jubilar får då mima och röra sig i takt med musiken. Hela gänget är med och dansar i bakgrunden. Vi filmar ca 2-3 tagningar och klipper sedan ihop det bästa resultatet. Allt filmas i 4K kvalitét och är professionellt ljussatt. I musikvideo paketet ingår det även att vi filmar ett par tagningar mot greenscreen bakgrund. Greenscreen filmning innebär att vi i efterhand byter ut den gröna bakgrunden till en bakgrund som passar med er låt, tex schlagertema med hjärtan som faller ner från himlen, kalejdoskop bakgrund i 70 tals disco stuk eller rocktema med pumpande högtalarlådor. Alla bakgrunder är i 4k kvalitet.

Leverans av den färdiga Musikvideon

Vi mailar den färdigklippta musikvideon till er inom några dagar via ett program som heter wetransfer.com Med detta program kan ni sedan enkelt skicka vidare filmen till alla deltagare. Instruktioner om hur detta går till får ni i ett separat mail från oss.
Ni får även, förutom Musikvideon, själva låten som en MP3 Fil.

Bokning eller frågor: Ring 08-515 112 21 eller maila oss på info@eventstudion.se

Vanliga frågor

Har du ytterligare funderingar? Vi har sammanställt de vanligaste frågorna här.