Vem kan komma?

Möhippa

Möhippa & Svensexa

Att spela in en låt i samband med möhippa och svensexa är alltid en given succé! Ni väljer bland dom senaste hitsen eller en gammal goding. Vi har över 12000 låtar i arkivet. Coola scenkläder till er stjärna ingår!

Företag

Var med om en annorlunda och kul teambuilding-aktivitet hos oss! En låtinspelning är ett minne för livet och låten kommer garanterat att gå varm i fikarummet. Berätta vilka ni är, hur många ni är, när ni vill komma och vilken låt/låtar ni vill sjunga så skräddarsyr vi ett sångpaket för just era önskemål. I studion kan ca 15 personer sjunga samtidigt. Läs mer om våraföretagsevent här

Födelsedagsfest

Visst är det roligt att ge bort en upplevelsepresent till någon som fyller år! Vi ser till att er jubilar får uppleva hur det är att sjunga in favoritlåten med dom bästa förutsättningarna i professionell studiomiljö. Att spela in en låt är en mycket uppskattad aktivitet på födelsedagsfesten. Beställ gärna presentkort!

Barnkalas

Boka ert barnkalas hos oss! Våra lokaler är perfekta för ett lyckat barnkalas. Här finns en studio, ett stort sångbås, en klädgarderob med roliga kläder , relaxrum och ett stort kök. Aktiviteten passar bra till ca 10 barn . Antingen väljer ni att sjunga låten alla tillsammans i stora studion eller kan vi dela vi upp er i grupper om ca 5 personer där varje grupp sjunger var sin låt. Det går även bra att spela in en kul musikvideo! För med info om våra kalas besök gärna vår andra hemsida starstudios.se

Kompisgäng

Sitt inte hemma och håll inne med skönsången! Samla ihop dina vänner till en partystund hos oss. Ring så sätter vi ihop ett paket som passar ditt kompisgäng.

Sångtalangen

Eventstudion är ett bra alternativ för dig som behöver presentera din röst i olika sammanhang t ex, ansökan till musikal, show, kör eller till skivbolag. Vår studio håller mycket hög kvalitet på utrustning, mikrofon, sångbås etc och vi hyr dagligen ut studion till artister som väljer att spela in sång hos oss då själva sångbåset/inspelningsrummet låter så bra.

Upplevelsepresent

En låtinspelning med tillhörande musikvideo är en mycket uppskattad upplevelsepresent för den som gillar att sjunga. Att ge bort en upplevelse ger ett roligt minne som räcker längre än en vanlig present!

Ge bort en upplevelsepresent och beställ ett presentkort till någon du tycker borde prova på att spela in en låt.